Στεγανωτικά – Υδρομονωτικά

Υβριδικά, Ακρυλικά, Πολυουρεθανικά, Τσιμεντοειδή

Neowater Stop A&B

Στεγανωτικό Επαλειφόμενο Υλικό δύο Συστατικών
Waterstop

Το NEOWATER STOP είναι επαλειφόμενο ελαστικό τσιμεντοειδές δύο συστατικών για μακροχρόνια στεγανοποίηση ταρατσών και μπαλκονιών με ισχυρή πρόσφυση επάνω σε μπετόν και σοβά.

Περισσοτερα

Neowater Proof

Επαλειφόμενο Υβριδικό Πολυουρεθανικό Υλικό
neowater proof

Το NEOWATERPROOF είναι υβριδικό, στεγανωτικό, υγρομονωτικό υλικό που δημιουργεί μια πολύ ελαστική μεμβράνη προστατεύοντας την επιφάνεια από την υγρασία και τις δύσκολές καιρικές συνθήκες.

Περισσοτερα

Neoseal Proof

Υβριδική Πολυουρεθανική Μόνωση
neoseal proof

Το NEOSEAL PROOF είναι υβριδικό, στεγανωτικό υλικό  όπου έχει την ιδιότητα να δημιουργούν μια ελαστική μεμβράνη προστατεύοντας την επιφάνεια από την υγρασία και τις δύσκολές καιρικές συνθήκες.

Περισσοτερα

Reflex

Στεγανωτικό Ακρυλικό Αντηλιακό Υλικό
Reflex

Το REFLEX είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, κατάλληλο για υδρομόνωση και θερμομόνωση. Έχει άμεσα αποτελέσματα σε επιφάνειες όπως μπετόν, τσίγκο, αλουμίνιο, γαλβανιζε, μονωτικό ασφαλτόπανο, ασφάλτινες μονώσεις.

Περισσοτερα

Reflex Keramidi

Στεγανωτικό Ακρυλικό Αντηλιακό
reflex keramidi

Το REFLEX KERAMIDI είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο προϊόν, κατάλληλο για υδρομόνωση. Έχει άμεσα αποτελέσματα σε επιφάνειες όπως τσίγκοι αλουμίνιο, γαλβανιζε, μονωτικό ασφαλτόπανο, ασφάλτινες μονώσεις.

Περισσοτερα

Alex Seal

Στεγανωτικό Ακρυλικό Ελαστομερές
Alex seal

Το SANDPAINT είναι υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα με προσθήκη χαλαζιακής άμμου για εξωτερική και εσωτερική χρήση που έχει σαν βάση συμπολυμερές γαλάκτωμα. Έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και στην υγρασία.

Περισσοτερα

Neoseal

Στεγανοποιητικό Τσιμεντοκονίαμα
neoseal

Το NEOSEAL είναι μείγμα βασισμένο σε τσιμεντοκονίαμα με αδρανή υλικά και ειδικά πρόσθετα που προσδίδουν τέλεια υδρομονωτική κάλυψη. Επιτυγχάνει πλήρη υγρομόνωση, εξαιρετική μηχανική αντίσταση και άριστη προσκόλληση.

Περισσοτερα

Neolux

Aλουμινομπογιά (Αντανακλαστική)
neolux

Το NEOLUX είναι αντηλιακή και διακοσμητική επικάλυψη οροφής. Τοποθετείται πάνω σε ασφαλτικές επιφάνειες αλλά και μεταλλικές. Έχει μεγάλο συντελεστή αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας και μειώνει την ρωγμάτωση και τις κινήσεις των ασφαλτικών υλικών

Περισσοτερα

Asbestoseal

Σφραγιστικό Επίστρωμα
ASBESTOSEAL

Το ASBESTOSEAL είναι υψηλής ποιότητας ελαστομερές ακρυλικό υλικό, ειδικά ενισχυμένο για την σφράγιση και μόνωση φύλλων και πλακών από αμίαντο. To προστατευτικό στρώμα του ASBESTOSEAL ουσιαστικά εγκλωβίζει τις βλαβερές ίνες του αμιάντου

Περισσοτερα

Lava Proof

Υβριδικό Υδρομωνοτικό
ASBESTOSEAL

Το LAVA PROOF είναι υβριδικό, στεγανωτικό υλικό βασισμένο σε πολυουρεθανικές – ακρυλικές ρητίνες και μικροσφαιρίδια όπου έχουν την ιδιότητα να δημιουργούν μια πολύ ελαστική μεμβράνη προστατεύοντας την επιφάνεια από την υγρασία και τις δύσκολές καιρικές συνθήκες.

Περισσοτερα

Thermo Paint

Θερμομονωτικό χρώμα με μικροσφαιρίδια
THERMOPAINT

To Thermo Paint είναι ελαστομερικό χρώμα το οποίο έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε ακρυλικές ρητίνες οι οποίες προσδίδουν στο προϊόν μεγάλη συγκολλητική ικανότητα και ελαστικότητα, μεγάλη αντοχή στην UV ακτινοβολία και στην υγρασία, εξαιρετική ρευστότητα και καλυπτικότητα.

Περισσοτερα